Omstruktureringer

Vi har igennem en årrække hjulpet en stor del af vores kunder med omstruktureringer af deres virksomhed.

En stor del af omstruktureringerne finder sted, når indehaveren af virksomheden enten ønsker at ændre virksomhedsformen eller f.eks. ønsker at optage en ny kompagnon, sælge virksomheden eller foretage et generationsskifte.

Det mest anvendte løsningsmodeller, er typisk skattefri virksomhedsomdannelse, skattefri aktieombytning (holdingstiftelse), spaltning af selskaber, salg af selskaber, fusion m.v.

Vi har stor erfaring i at hjælpe vores kunder med sådanne løsninger, således at det sikres at virksomheden har den rigtige struktur i den konkrete situation.

Tag fat i os for at få en drøftelse om din virksomhedsstruktur, således at du sikrer dig at du har den rigtige løsning til din virksomhed. Det er ofte vigtigt at der tænkes lidt ud i fremtiden, når den rigtige virksomhedsstruktur skal vælges.

En omstrukturering af virksomheden, starter altid med et møde hvor vi afdækker jeres og virksomhedens behov, ser lidt på de mulige fremtidige scenarier for virksomheden og ud fra det får tilrettelagt en plan med en tidshorisont der passer til den givne situation.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at få den rigtige løsning til din virksomhed. Ring til Klaus Bach Jensen på 55 78 76 01 eller send en email på info@multi-revision.dk.