Kunde hos os

Multi Revisions 16 medarbejdere står klar til at yde en faglig kompetent hjælp.

Vi sætter pris på, at du som kunde føler dig velkommen og veltilpas hos os.

Revisorydelser handler om meget mere end bogføring, revision, regnskaber og skatteopgørelser. Det handler også om tryghed og tillid i rådgivningen om virksomhedens økonomi.

Hos Multi Revision er vores kunder meget forskellige. Derfor er vores ydelser og rådgivning det også. Vi sætter fokus på din virksomhed, og ser på helheden i virksomheden for i samspil, at kunne vurdere de rigtige økonomiske dispositioner.

Som revisorer for både mindre og mellemstore virksomheder, rådgiver vi om stort set alle forhold omkring en virksomheds økonomi, regnskab, skat, selskabsstruktur m.v.

Udarbejdelse af budgetter er en vigtig del af vores arbejde. Vi går i dybden med tallene, omsætter planer til budgetter og sikrer, at budgettet viser konsekvenserne af virksomhedens udvikling. Et budget skal vise forventningerne til fremtiden, så du kan føle størst mulig tryghed omkring virksomhedens økonomi.

Som profesionelle rådgivere har vi ekspertise på særlige områder. Vi hjælper iværksættere med at komme fra ide til virkelighed. Vi vurderer hvilken virksomhedsform, der er mest optimal for din virksomhed og vi er på forkant i rådgivningen om generationsskifte. Handler det om finansiel planlægning, skatterådgivning, IT, erhvervsservice eller tilskudsmuligheder, så er vi også klar med løsningsmuligheder for din virksomhed.