Job og karriere

Hos Multi Revision har du mulighed for at skabe dig en karriere som revisor. Vi er altid interesserede i nye og kompetente medarbejdere, uanset om du søger en stilling som revisorelev, eller du er en erfaren revisor, der søger nye udfordringer.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, et afslappende miljø og landets bedste kollegaer.

Vi har respekt for vores medarbejderes liv ved siden af jobbet, og tilbyder derfor en arbejdsplads, uden det meget store antal arbejdstimer, der typisk forventes i revisionsfirmaer.

Som elev hos os bliver du dagligt konfronteret med spændende opgaver, og vil fra forskellige medarbejdere i firmaet få relevante arbejdsopgaver, som løbende vil gavne din udvikling.

Som erfaren revisor bliver du ansvarlig for din egen kundeportefølje og indgår i daglig sparring med ledelsen om de opgaver der udføres.

Det er vigtigt for os at du som medarbejder selv er med til at designe din karrierevej. Ønsker du at læse videre støtter vi dig i det, men vi har også respekt for hvis en given medarbejder ønsker at stoppe op undervejs, måske holde en pause fra den videre uddannelse eller hvad der nu kan være relevant. Der er mange forhold der spiller ind, i forhold til det tempo man ønsker at uddanne sig. Det kan være ens alder, barsel, familie, ambitioner eller mange andre ting. Vi tror på at vi får det bedste ud af at tilrettelægge din uddannelse i samspil med dig.

Det er vigtigt for os at fortælle at der er højt til loftet på vores kontor. Vi har det bedst med en fri omgangstone og en god dialog mellem chefer og medarbejdere, så uanset den udfordring du personligt står overfor, er det vores opgave som kontor at hjælpe dig bedst muligt med at håndtere det.

Såfremt vi har vakt din interesse er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til Kenneth Bach Holmegaard på kenneth@multi-revision.dk.